Bota Mochi
Bota Mochi are small Mochiballs, which are filled and wrapped with a sweet mixture.
Geheimnisse japanischer Kochkunst
Kabocha Mushigashi, ein traditioneller japanischer Kuchen, ist eine Delikatesse, die vor allem durch ihre saftige Konsistenz und ihren einzigartigen Geschmack besticht. Dieser leichte, gedämpfte Kürbiskuchen ist ein perfektes Beispiel für die subtile Raffinesse der japanischen Patisserie. Der Dämpfprozess Das Geheimnis de Kuchens liegt im Dämpfprozess. Durch das Dämpfen behält der Kuchen seine feuchte, saftige Beschaffenheit,…
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Bota Mochi are small Mochiballs, which are filled and wrapped with a sweet mixture.
Finally comes the article! The correct rice! The Mochireis! I initiate a line of good on the subject of type of rice! I will introduce different Types of rice.
Mochigome (Oryza stativa japonica glutonisa) is a japanese round grain rice.
Da ich für das Füllen der Wagashi anstelle von roter Bohnenpaste Marzipan verwende, möchte ich ein kleines Marzipanrezept vorstellen:
Welcome! This blog is for all Wagashine-curious and above all experimenting chefs! What is Wagashi (菓子 菓子)? Wagashi is a term for Japanese sweets. They are made of rice flour (from Japanese rice such as Mochigome), anko (red bean paste) and starch / gelling agent (Kudzu, agar agar). If necessary, additional nuts and cores are…
After the theme of rice cultivation, I would like to comment on the cultural importance of rice.
Rice is the staple food of Asia. In this way, it plays a central role in Asian culture. It is connected to religion and language.
Rakugan Molds are used to produce wagashi.
This wagashi are Higashi because of there low water content.
Rakugan are pressed, overthrown and dried in rakugan forms.
Der Weg des Tees ist der richtige Weg Tee zu trinken. Es handelt sich um chaji, der formelle Tee, der mit Kaiseki serviert wird. Wie man richtig Tee trinkt – Chado Dem Weg, den Tee richtig zu trinken kann sich nur durch Wiederholung genähert werden. Die richtige Art, Tee zu trinken erlangt man bei Chado…
Das japanische Puppenfest wird Hina Matsuri genannt. Zu dieser Zeit werden traditionelle Puppen ausgestellt und spezielle Wagashi serviert. Das Puppenfest Hina-Matsuri (雛祭り) – Dairi Bina In Japan wird Hina-Matsuri am 3. März gefeiert und wird auch Mädchenfest genannt. Bei diesem werden Plattformen mit rotem Stoff überzogen (緋毛氈 hi-mōsen) . Auf diesen stellt man klassische japanische…
Rakugan is a kind of Higashi. It has a low water content. What are Rakugan? Those sweets are beautiful, elegant and japanese art. They are dried sweets, which consume rice flour, powdered sugar, some syrup and a little water to make a paste. The paste is pressed into a mold and dried. The rice flour…